Bekijk resultaten (176)

Regenwaterhergebruik

Of het nu gaat om toepassingen bij wasmachines, toilet–spoelingen, het wassen van auto’s en andere schoonmaakactiviteiten of het sproeien van de tuin, het loont altijd om een regenwaterhergebruik systeem te hebben. Bovendien bevat regenwater ook geen kalk waardoor u geld bespaart op was- en reinigingsmiddelen èn u wast uw auto zonder kalkvlekken.

Behalve de te behalen persoonlijke voordelen wordt het waterbeleid van de toekomst er dan ook steeds meer op gericht duurzaam en efficiënt om te gaan met het watergebruik. Het opstellen van een duurzaam watervoorzieningsbeleid wordt dan ook steeds actueler. Door de steeds strengere milieumaatregelen, wordt de behoefte aan regenwaterhergebruik installaties en toebehoren dus ook steeds groter. Door onze contacten met installateurs en groothandel hebben we een productgroep van het merk M.A.M. ontwikkeld welke goed in de markt aanslaat door zijn compleetheid en de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Door onderzoek bleek dat in de markt behoefte was aan betrouwbare producten, zonder al te veel poespas, maar tegen een redelijke prijs. Voor ons stond voorop dat we aan de installateurs een product moesten aanleveren wat snel en eenvoudig gemonteerd kan worden en wat bedrijfszeker functioneert.

Deze producten kunt u hieronder terugvinden met alle documentatie.

 

Onze Regenwaterhergebruik producten:

   

Staat uw pomp er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op. Ons assortiment is groter dan op onze site vermeld staat.