Bekijk resultaten (176)

Etatron D.S.

De naam Etatron staat voor een grote variëteit aan megnetisch- en motoraangedreven doseerpompen waarmee vloeistoffen of chemicaliën nauwkeurig volgens een bepaalde verhouding of meetwaarde gedoseerd kunnen worden in de vloeistofstroom.


Etatron pompen zijn daarom goed toepasbaar voor chemische industriën, zuiveringstoestellen, zwembaden, tuinbouwgewassen, detergenten en alle andere toepassingen waarbij doseringen noodzakelijk zijn. De Etatron doseerpompen zijn bovendien vrij eenvoudig in te stellen dankzij de hoogtechnische moderne elektronica. De Etatron D.S. SpA pompen zijn daarom in veel markten terug te vinden en worden al in meer dan 75 landen gebruikt!


Kin Pompentechniek B.V. heeft het agentschap van Etatron en staat garant voor de levering van deze hoogwaardige Etatron producten. Neem contact met ons op voor advies of bekijk hieronder de documentatie over de verschillende typen.

 

Onze producten van Etatron

 

Doseerpompen

Staat uw pomp er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op. Ons assortiment is groter dan op onze site vermeld staat.