Bekijk resultaten (176)

Kripsol San Sebastian zandfilters

De Kripsol San Sebastian zandfilters worden gemaakt van glasvezel versterkt polyester. De filters zijn aan de boven- en zijkant voorzien van inspectiedeksels met een diameter van Ø 220 mm. Deze deksels worden bevestigd met RVS bouten en moeren.

Het filter is voorzien van een kijkglas en wordt compleet geleverd met een aan de zijkant gemonteerde 6-weg klep, welke zes verschillende functies heeft en zeer eenvoudig te bedienen is. Uiteraard behoort een manometer tot de standaard toebehoren. 

De collector is voorzien van horizontale filterbuisjes. Hierdoor ontstaat een groot filteroppervlak. Een belangrijk verschil met ‘standaard” filters is dat deze buisjes geurloos blijven. De filters zijn niet volgens de DIN 19643 norm, maar hebben het voordeel dat ze goed toepasbaar zijn in ruimtes met kleine oppervlaktes.

De zandfilters worden toegepast als reinigingssysteem voor zwembaden, (zeewater) aquaria, koivijvers, vervuild industrieel water en voor het reinigen van hergebruikt water in de tuinbouw.

Technische kenmerken  
Volledig corrosievaste materialen
Glasvezel versterkt polyester
Compleet met 2” 6-weg klep (worden geleverd excl. pomp en filtermedium)
Max. temperatuur: 40ºC
Diepte filtratiebed: 1,20 meter
Max. werkdruk: 2,5 bar
Toepasbaar met diverse zwembadpompen
Bel voor advies
op maat naar

+ 31 (0)161 244 250
Of laat ons met u
contact opnemen

Extra informatie