Bekijk resultaten (176)

Kin Pumps UV-C TECH

Schoon, helder en fris zwembadwater en tot 80% minder chloor, de nieuwe UV-C TECH maakt het mogelijk. De UV-C TECH desinfecteert het water op een veilige en milieuvriendelijke manier. Het houdt schimmel-, bacterie- en algenvorming onder controle en beschermt het (zwembad)water tegen ziektekiemen. U hoeft minder chloor en andere chemicaliën te gebruiken om het water te ontsmetten, zodat chloorlucht en irritatie aan huid en "rode" ogen wordt voorkomen.

In vergelijking met andere UV-C apparaten heeft de UV-C TECH een aantal unieke eigenschappen. Door de lengte van de RVS-behuizing wordt het water extra lang blootgesteld aan een hoge dosis UV-C straling.
Het interieur van de UV-C TECH is elektrolytisch gepolijst zodat vuil nauwelijks aan kan hechten, waardoor de reflectie maximaal blijft en het onderhoud eenvoudig is. Bovendien zorgt de reflectie voor 35% meer UV-C opbrengst.

Voordelen
 
• elektronisch voorschakelapparaat, voor een gelijkmatige stroomvoorziening.
• Tot 35% meer UV-C opbrengst door reflectie
• Inclusief UV-C lamp
• 316L roestvrijstalen behuizing
• Eenvoudige installatie en onderhoud
• 2 jaar garantie op fabricagefouten
• Is geaard


UV-C desinfectie is snel, betrouwbaar en gemakkelijk in onderhoud. Behandeling met UV-C is een veilig procédé dat goed in te passen is in uw bestaande installatie, bovendien is het goed te automatiseren.

Toepassingen
Waar de hygiënische kwaliteit van lucht, water, voedsel of verpakkingsmiddelen gegarandeerd moet zijn, is het gebruik van UV-C geschikt. UV-C apparatuur vindt u toegepast in zwembaden en vijvers, maar ook uiteenlopende branches en processen zoals: voedingsmiddelenindustrie, irrigatie, lozing in oppervlakte water, afvalwaterzuivering, drinkwatervoorziening,
zuivelindustrie, ziekenhuizen, brouwerijen
visverwerkende industrie.

Wordt geleverd met verloop aansluitingen: Ø 63 – 50

 

Bel voor advies
op maat naar

+ 31 (0)161 244 250
Of laat ons met u
contact opnemen

Extra informatie