Bekijk resultaten (176)

Renner

Kin Pompentechniek in Rijen, dochteronderneming van Indutrade Benelux, heeft 5 juli 2017 Corode B.V. overgenomen. 

Corode biedt u een compleet assortiment van kunststof (PP en PVDF) pomp- en filtersystemen die toepasbaar zijn in vele industriële verwerkingen. De Corode pomp- en filtersystemen zijn uitermate geschikt voor het verpompen, de recirculatie, ontvetten en zuiveren/filtreren van afvalwaterstromen.

De Corode producten zijn zo ontworpen dat vloeistoffen alleen in contact komen met de uit PP en/of PVDF kunststof vervaardigde onderdelen.

Dit maakt alle Corode producten uitstekend geschikt voor het verpompen, filtreren en ontvetten van chemische en corrosieve vloeistoffen of anderszins industriële vloeistoffen met temperaturen van 0°C tot 120°C.

 

Onze producten van Corode

of klik hier voor de website van Corode

Filterpompen

De Corode filterpompen zijn opgebouwd uit PP of PVDF filterhuizen afgewerkt met RVS 316. Vloeistoffen komen alleen in aanraking met de geselecteerde kunststof. Dit maakt de filterunits geschikt voor het filtreren en ontvetten van vloeistoffen met chemische, corrosieve, bijtende eigenschappen of anderszins industriële vloeistoffen.

De Corode filterunits worden voorzien van de filterinzet naar keuze.

 

Magneetpompen CPMD

De Corode CPMD magneetgekoppelde centrifugaalpompen bieden een veilige manier voor het verpompen van chemische en corrosieve vloeistoffen. Het materiaal wat in contact komt met het vloeistof is geproduceerd uit PP of PVDF.

 

Magneetpompen MAG

De Corode MAG magneetgekoppelde centrifugaalpompen bieden een veilige manier voor het verpompen van chemische en corrosieve vloeistoffen. Het materiaal wat in contact komt met het vloeistof is geproduceerd uit PP of PVDF.

 

Sealpompen

De Corode sealpompen zijn voorzien van een PP pomphuis. De seal kan naar gelang het toepassingsgebied geleverd worden in keramiek – keramiek of koolkeramiek – keramiek. Daarbij is de keuze van de pakkingen divers.

 

Insteekpompen

De Corode insteekpompen worden gemonteerd met een PP of PVDF pomphuis. Doordat vloeistoffen alleen in contact komen met kunststof, maakt dit de pomp geschikt voor het verpompen van chemische en corrosieve vloeistoffen.

 


Staat uw pomp er niet tussen? Neem dan hier contact met ons op. Ons assortiment is groter dan op onze site vermeld staat.