Bekijk resultaten (176)

Askoll Revolution

De  Askoll circulatiepompen zijn innovatieve synchrooncirculatoren ontworpen en geproduceerd voor gebruik in verwarmingsinstallaties voor huishoudelijk gebruik. 

Revolution³ is een natte motorpomp aangedreven door een synchroonmotor (permanentmagneet) gecontroleerd door een ingebouwde micro-chip.

1) Energiebesparing: grote verlaging in energieverbruik tot wel 40%. Revolution³ pompen zijn uiterst efficiënt, haast tweemaal zuiniger dan traditionele circulatoren, voor wat stroomverbruik betreft. Dit wil zeggen een energiebesparing van150kWh per jaar als men uit gaat dat een circulatiepomp ongeveer 6.000 uur per jaar draait.

2) Prestaties: Optimale verwarmings- en geluidscondities. De prestatie van de Revolution³ is constant en zeer stabiel: de curve zal het zelfde blijven, ook al verandert de watertemperatuur of de installatieconditie.

3) Betrouwbaarheid: nooit meer vastzitten van de pomprotor. Het exclusief gepatenteerde “vierkante kamer”-ontwerp voorkomt vastzitten van de rotor door verontreinigingen (b.v. kalkdeeltjes), doordat deze door de vierkanthoekige kamers afgevoerd worden. Bovendien, de elektronische sensoren detecteren ieder rotatieprobleem. Het veel hoger koppel, in vergelijking met traditionele pompen, garandeert altijd een zekere opstart van de pomp.


Technische kenmerken   
Max. installatiedruk: 6 bar.
Pomphuis in gietijzer of composiet (130 mm.)
RVS as.
Waaier composiet.
Geluidsniveau < 43 dB(A).
Max. vloeistoftemperatuur: 95°C.
Max. omgevingstemperatuur: 40ºC.
230 Volt, 1 phase, 50 Hz.
Isolatieklasse: H.
Energieklasse B.
verlaging in energieverbruik >40%.
Leverbaar in de volgende uitvoeringen:
Gietijzer:
130 mm. met 1½“ buitendraad.
180 mm. met 1½“ of 2” buitendraad.
Composiet:
130 mm. met 1” buitendraad. 
Bel voor advies
op maat naar

+ 31 (0)161 244 250
Of laat ons met u
contact opnemen

Extra informatie