Bekijk resultaten (177)


Wie is Kin Pompentechniek

Kin Pompentechniek B.V. is een handelsonderneming in pompen geschikt voor vloeistof-transport. Meer dan 20 jaar is Kin Pompentechniek B.V. importeur in de BENELUX met een aantal gerenommeerde pompmerken. De pompfabrikaten welke Kin Pompentechniek B.V. vertegenwoordigd, zijn samengevat onder het hoofdstuk producten. Het ruime assortiment omvat producten voor de consumentenmarkt evenals producten voor de industrie, tuinbouw, zwembadindustrie, afvalwaterbehandeling en machinebouwers (OEM).


Met het programma van LEADER PUMPS bedient Kin Pompentechniek B.V. de consumentenmarkt. Een uiterst betrouwbaar product met een hoogwaardige kwaliteit en prima uitstraling, zorgen voor een Europese lijn van pompen voor de professionele vakhandel. De producten van Leader pumps zijn verpakt in full-colour dozen. Hiermee ontstaat een uitgekiende presentatie in een winkelstelling.


Voor de industrie heeft Kin Pompentechniek B.V. een zeer breed programma met zeer hoogwaardige RVS producten van EBARA. Tevens worden de producten van ETATRON en RENNER toegepast wanneer chemicaliën geïnjecteerd en verpompt dienen te worden.
Binnen het programma zijn er voldoende mogelijkheden om volgens specificatie drukverhoginginstallaties te bouwen, met of zonder frequentieregelingen, geschikt voor industrie en utiliteitsbouw.
In de tuinbouw vinden we veel producten van Kin Pompentechniek B.V. terug. Voor beregening, druppelinstallaties en eb- en vloedsystemen komen producten als EBARA, ETATRON en ALMA PUMPS veel voor. Door een goede samenwerking met veel installateurs is dit marktaandeel de laatste jaren sterk gegroeid. Het scholen en trainen van medewerkers en monteurs behoort hier zeker tot de mogelijkheden, om de service voor uw bedrijf en de uiteindelijke eindgebruiker te vergroten.Een branche welke de laatste jaren sterk is gegroeid, is de zwembad-industrie. Zandfilterinstallaties, zwembadpompen en meet- en regelapparatuur voor het schoonhouden van het zwembadwater, behoren ook tot het leveringspakket van Kin Pompentechniek B.V. Tevens worden voor deze branche UV-C apparatuur geleverd, om de kwaliteit van het zwembadwater te verhogen.


In de behandeling en transport van afvalwater komen veel pompen voor. Van versnijdende dompelpompen voor een drukriool tot het doseren van een vlokmiddel in de zuiveringsinstallatie kunnen pompen uit het programma van Kin Pompentechniek B.V.zijn. EBARA, ETATRON, GMP en ALMA produceren allemaal pompen voor deze specifieke branche. Hogedrukpompen voor reiniging behoren hier zeker ook tot het leveringsprogramma.

Als laatste en zeker niet de minste branche, levert Kin Pompentechniek B.V. pompen voor de OEM branche. (Original Equipment Manufacturer) In deze branche worden pompen toegepast, welke onderdeel uitmaken van een machine. Voorbeelden zijn krattenwasmachines en reinigingsmachines. Specifieke eisen en normen worden vaak nauwkeurig besproken met de Engineers, welke de machine moeten gaan ontwerpen en bouwen.