Bekijk resultaten (177)


Wie is Kin Pompentechniek


In 1981 besloot Bernard Kin, na een aantal jaren als pompen vertegenwoordiger gewerkt te hebben, om voor zichzelf te beginnen. Hij richt een B.V. op met zijn eigen naam  “Bernard Kin B.V.”  Bernard bezoekt relaties en levert zijn klanten vaak direct vanuit zijn auto. Door deze snelle manier van levering en goede service kweekt hij een hoop goodwill bij zijn klanten en groeit zijn bedrijf snel. Zijn slaapkamer als kantoor wordt al snel geruild voor een eigen kantoorpand en ook de gehuurde garageboxen moeten wijken voor een goed ingedeeld magazijn.

Ook komen er snel mensen bij, welke de verkoop komen ondersteunen. Het aangenomen personeel werkt met dezelfde inzet en het bedrijf groeit gestaag. Vanuit een goede basis wordt nauw samengewerkt met vaste leveranciers, welke nu nog steeds leverancier zijn van het bedrijf. Na verschillende verhuizingen over het industrieterrein “De Haansberg” in Rijen veranderd in 1998 ook de naam van het bedrijf. Onder de nieuwe naam “Kin Pompentechniek  B.V." groeit het bedrijf in de markt tot een goede pompenleverancier voor vloeistoftransport. Goed advies, snelle levering, service en kwaliteit blijven hoog in het vaandel staan. Vanuit een bedrijfspand met 2500 m2 magazijnruimte opereert het bedrijf nu in de Benelux.

Belangrijke markten waar Kin Pompentechniek  B.V. haar pompen verkoopt, zijn de industrie, tuinbouw, scheepvaart en OEM. Met het merendeel van de leveranciers wordt al meer dan 15 jaar samengewerkt, dit zegt eigenlijk al voldoende over de kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook het grootste gedeelte van het personeel werkt er al jaren, waarmee aangetoond wordt dat Kin Pompentechniek  B.V. ook een goed bedrijf is om voor te werken.De volledige adresgegevens zijn als volgt

KIN POMPENTECHNIEK B.V.
Stedenbaan 6
5121 DP Rijen.
Nederland

Postbus 12
5120 AA Rijen.
Nederland

Telefoon: 0031-161-244250
Telefax: 0031-161-244259
E mail: info@kinpompentechniek.nl