Bekijk resultaten (177)

Leader Breaktank Hecto

De universele breaktank HECTO heeft een inhoud van 100 liter en is ontwikkeld om de terugloop van water naar het waterleidingnet te voorkomen. Dit om te beletten dat eventueel vuil, of in het water toegevoegde producten in het waterleidingnet zouden kunnen komen. Het is wettelijke verplichting, dat pompen en andere installaties nooit rechtsreeks op het waterleiding net aangesloten mogen worden. Hierdoor is een breaktank vaak noodzakelijk. Dit alles wordt gereglementeerd door de Europese wetgeving en eventuele landelijke normen & plaatselijke verordeningen. De tank is Belgaqua gekeurd en is conform aan de norm EN 1717 en EN 13077 gebouwd. Voor de tank is hoogwaardige kunststof gebruikt, gemakkelijk te reinigen, waardoor onderhoud tot een minimum herleid kan worden.

Om de geluidsproductie zo gering mogelijk te houden wordt de HECTO breaktank geleverd met de dompel hydrofoor DIVERTRON of opgebouwd met de INOXPLUS pomp met ingebouwde rendementsklep.

De DIVERTRON heeft een ingebouwde besturing, De uitvoering met opgebouwde pomp wordt geleverd met een KINCONTROL, of met de frequentieregeling SIRIO.

Door gebruik te maken van de SIRIO bespaart u niet alleen op de energiekosten, maar ook het geluidniveau is lager en de levensduur van de pomp langer, dan bij gebruik van de KINCONTROL


 

Bel voor advies
op maat naar

+ 31 (0)161 244 250
Of laat ons met u
contact opnemen

Extra informatie