Bekijk resultaten (177)

Etatron B-SERIE

De B-serie slangenpompen zijn gebouwd in IP67 zuur- en hittebestendig polypropyleen behuizing. De pompen zijn speciaal ontwikkeld voor keuken- en wasmachines, maar tevens geschikt voor vele andere toepassingen. In dit type slangenpompen is de as bevestigd aan beide zijden. Dit resulteert in een langere levensduur dan die van de meeste andere slangendoseerpompen. Het pompwerk heeft 2 rollers en 2 geleiders, waardoor de levensduur van de slang aanmerkelijk verbeterd wordt. 

B-F serie is de meest eenvoudige slangendoseerpomp zonder regeling. 

B3-V serie is een eenvoudige slangen- doseerpomp waarbij de flow geregeld wordt van 10 tot 100%, door middel van een potentiemeter in het frontpaneel.

B-FCD serie is niet in flow regelbaar, maar heeft een geïntegreerde CD-meting 400-20.000 μS. De B-FCD wordt geleverd inclusief detergent-kit en CD-probe. 

BH3-V slangenpomp heeft een groter capaciteit bereik, en is regelbaar tussen 10-100ltr/uur. 

Alle pompen zijn voorzien van een aan/uit- schakelaar en een groene LED die aangeeft of de pomp aan staat. Het pompgedeelte is los vervangbaar. De slang is standaard van Santoprene, maar is ook leverbaar in andere kwaliteiten. 

De motor is standaard 230V 50/60Hz. Op verzoek is de B3-V in 12-36V, en de B-FCD in 24VDC, 24VAC en 120V leverbaar. 

Ook verkrijgbaar als inbouwmodule, serie F.

 

Bel voor advies
op maat naar

+ 31 (0)161 244 250
Of laat ons met u
contact opnemen

Extra informatie