Bekijk resultaten (177)

Askoll  Tronic

De Askoll circulatiepompen zijn innovatieve synchrooncirculatoren ontworpen en geproduceerd voor gebruik in verwarmingsinstallaties voor huishoudelijk gebruik. 

1) een universeel product: met een oneindig aantal bedrijfcurves voor alle capaciteiten en bedrijfsdrukken. Altijd de juiste pomp, één pomp vervangt alle bestaande traditionele circulatiepompen van 1 tot 6 meter.

2) energiebesparing (tot 80%): Groot vermogen voor maar 6 Watt. Tronic is een hoog energiebesparende variabel toerental geregelde circulatiepomp. In vergelijking met de traditionele 3-toeren geregelde pompen heeft Tronic een besparing tot 80% in stroomverbruik. Dit wil zeggen een energiebesparing van 280 kWh per jaar als men uit gaat dat een circulatiepomp ongeveer 6.000 uur per jaar draait.

3) Perfecte prestaties: Optimale verwarmings- en geluidscondities.Het voordeel van het variabel toerental is duidelijk: het is namelijk mogelijk om in elke situatie op het exacte werkpunt te draaien in het gehele werkgebied.

4) Betrouwbaarheid: nooit meer vastzitten van de pomprotor. Het exclusief gepatenteerde “vierkante kamer”-ontwerp voorkomt vastzitten van de rotor door verontreinigingen (b.v. kalkdeeltjes), doordat deze door de vierkanthoekige kamers afgevoerd worden. Bovendien, de elektronische sensoren detecteren ieder rotatieprobleem. Het veel hoger koppel, in vergelijking met traditionele pompen, garandeert altijd een zekere opstart van de pomp.

5) eenvoudige installatie en regeling: Tronic is uitgevoerd met een speciale kabelplug. Men hoeft de aansluitkast zelf niet te openen. Zelfs het inregelen is eenvoudig, de gewenste grafiek is te selecteren door de regeling met een schroevendraaier af te stellen.


Technische kenmerken    
Max. installatiedruk: 6 bar
Pomphuis in gietijzer.
RVS as.
Waaier composiet.
Geluidsniveau < 43 dB(A)
Max. vloeistoftemperatuur: 95°C.
Max. omgevingstemperatuur: 40ºC.
230 Volt, 1 phase, 50 Hz.
Isolatieklasse: H
Energieklasse A,
Verlaging in energieverbruik >40%
Leverbaar in de volgende uitvoeringen:
130 mm. met 1½“ buitendraad.
180 mm. met 1½“ en 2” buitendraad.
Bel voor advies
op maat naar

+ 31 (0)161 244 250
Of laat ons met u
contact opnemen

Extra informatie